Tipi – glamping

LEJ EN LÆKKER BOMULDS-TIPI MED RIGTIGE BOKSMADRASSER OG OPREDNING – LIGE VED FESTIVALPLADSEN
Med den nye festivalplads får vi 2024 mulighed for at lave en stor og hyggelig campingplads – direkte ved festivalpladsen i de naturskønne omgivelser. Her kan du leje en lækker glamping-tipi. Et stort bomuldstelt med fire rigtige senge, sommerdyner, puder, sengetøj, bord og stole. 

Der er batterilampe i teltet og solcellelamper udenfor teltet, men ikke adgang til strøm.

I kan bo op til fire personer i teltet, der står klar til indflytning fredag morgen, så I kan nyde alle tre festivaldage i tipien. Vælg antal personer i billetsalget.

Der er toilet og bad ved pladsen.

Tipien indeholder

Sådan bestiller du

Når du har bestilt dine festivalbilletter i vores billetsalg, skal du bladre til næste fane og vælge overnatning. Her vælger du punktet Tipi & teltplads.

Tipi med plads til 2 personer: 3799 kr
Tipi med plads til 3 personer: 3899 kr
Tipi med plads til 4 personer: 3999 kr

Praktiske oplysninger

Du kan tjekke ind i tipen pladsen fra fredag den 17. maj klokken 8.00. Du skal forlade tipien senest mandag den 20. maj klokken 12.00.

Der er ikke festivalbilletter med i tipien. De skal købes særskilt.

Der er toilet og gratis bad på campingpladsen, men ikke ubegrænset antal, så vi opfordrer til at fordele bad-besøgene. Der er batterilamper i tipien, som kan ombyttes til nye, når de løber tør. Der er ikke mulighed for at tilkøbe strøm til tipien.

Der må ikke holde biler på tipi-campen, de skal parkeres på parkeringspladsen på nabomarken.

Her ligger campingpladsen

Bag Gymnastikhøjskolen i Ollerup (følg skiltningen)
Svendborgvej 3
5762 Vester Skerninge
Svendborg

Sådan tjekker du ind

Når du ankommer til campingområdet, skal du vise dine billetter til camping-tjekind. Følg skiltningen. Vi anviser din tipi, der fordeles efter ankomsttidspunktet. Hvis I har købt flere tipier, kan I få plads side om side.