Praktisk info

MUSIKPROGRAMMET
Festivalpladsen er åben fredag den 17. maj fra 15.00 til 23.00, og lørdag den 18. og søndag den 19. maj fra 8.30 til 23.00. Vi planlægger musik fra cirka 9.00 til 22.30. 

OM BILLETTER
Du behøver ikke printe din billet, men kan vise den på mobilen. Åbn billetten med stregkoden på din telefon. 

Hvis du har mistet billetten, kan du få tilsendt en ny på siden her

Hvis du er blevet syg, henviser vi til den udbudte afbudsforsikring i forbindelse med købet af billetten. Læs om afbudsforsikringen her. Hvis du har fravalgt afbudsforsikringen da du købte billet, kan billetten ikke refunderes i tilfælde af sygdom.

Billetter, madbilletter og ølkort (eller restbeløb på ølkort) kan ikke refunderes.

OVERNATNING
Vi har udbudt forskellige hotelpakker, campingplads, autocamperplads, teltpladser og fuldt indrettede tipier. Læs mere her.

PARKERING
Du kan parkere lige ved festivalpladsen. Kør efter adressen Ditlevvej 2, 5762 Vester Skerninge og følg skiltningen mod p-pladsen.

TRANSPORT
Vi tilbyder bustransport fra Jylland og Sjælland – og shuttlebusser fra midtbyen til festpladsen. Se mere her

MAD OG DRIKKE PÅ PLADSEN

Der må ikke medbringes mad- og drikkevarer på festivalpladsen. Vi tilbyder at købe frokost og aftensmad på forhånd, ligesom du kan bestille ølkort med rabat. Se mere her

PLADSENS INDRETNING
Vi sørger for mange siddepladser ved borde/bænke på festivalpladsen. Musikken foregår udendørs fra to scener. Vi opstiller et stort spisetelt med siddepladser, hvor du kan nyde maden fra de forskellige madvogne. Vi kan ikke garantere siddepladser til alle hele tiden, men der er mange siddepladser. Du må gerne tage din egen stol med.
Du er velkommen til at gå til og fra pladsen som du ønsker. 
Festivalen er en udendørsfestival, så der er ikke overdækning udover ca 200 pladser i madteltet.

ADRESSER TIL GPS’en:
Festivalpladsen, Ditlevvej 2, 5762 Vester Skerninge, Svendborg

Hotel Ærø, Brogade 1, 5700 Svendborg

Hotel Svendborg, Centrumpladsen 1, 5700 Svendborg

Hotel Garni, Toldbodvej 5, 5700 Svendborg

Danhostel Svendborg, Vestergade 45, 5700 Svendborg

LEDSAGERORDNING
Der gives adgang til hjælpere/ledsagere med officielt ledsagekort. Hvis du har behov for en hjælper og har et officielt ledsagekort, kan du vælge billettyperne der hedder “handicap m/ledsager”. Ledesagerordningen er til for at sikre, at nødvendige hjælpere kan få adgang for at assistere personer med behov. 

HUNDE
Hunde må ikke medbringes med undtagelse af førehunde.

PARAPLYER
Paraplyer viste sig sidste år at være til stor ulempe for gæsterne bag paraplyerne, så vi beder om at lade paraplyerne blive hjemme og i stedet medbringe regntøj.

OM OS
Festivalen er arrangeret af Svendborg-fest-virksomheden Kammerateriet. Bag den står ungdomskammeraterne Rune og Lasse, der har drevet spillestedet sammen siden 2014. Vi arrangerer også Skarøfestivalen, som vi har drevet siden 2012.

Du kan kontakte os på hej@dansktopfestival.dk

Vi er:
Kammerateriet
Frederiksø 16
5700 Svendborg
cvr:35577335

Vi ses den 17.-19. maj 2024