Praktisk info

MUSIKPROGRAMMET
Du finder det opdaterede musikprogram her Der er musik torsdag eftermiddag og aften og hele dagen fredag og lørdag. Al musikken foregår i Christiansminde i Svendborg. 

OM BILLETTER
Du behøver ikke printe din billet, men kan vise den på mobilen. Åbn billetten med stregkoden. 

Hvis du har mistet billetten, kan du skrive til billet@billet.dk, så kan de sende billetterne igen.

Der er fri adgang til festivalpladsen om torsdagen, men der kræves særskilt madbillet, hvis du vil spise med til tarteletfesten. Disse billetter er udsolgt for i år. Pladsens øvrige madboder har åbent.

Hvis du er blevet syg, henviser vi til den udbudte afbudsforsikring i forbindelse med købet af billetten. Spørgsmål til afbudsforsikringen rettes til billet@billet.dk. Hvis du har fravalgt afbudsforsikringen da du købte billet, kan billetten ikke refunderes i tilfælde af sygdom.


OVERNATNING
Vi har udbudt forskellige hotelpakker og har onsdag den 17. august klokken 12.30 udsendt praktisk information om opholdet. Hvis du ikke har modtaget den eller har skiftet mailadresse, beder vi dig skrive til os på hej@kammerateriet.dk

PARKERING OG TRANSPORT
Der er mulighed for at læsse af ved festivalpladsen, men der er ikke parkeringsmuligheder lige ved pladsen. Der er dog ved pladsen et antal handicap-parkeringspladser med gyldigt p-skilt.

Vi opfordrer til at parkere ved Svendborg Havn eller i Hallindskoven – se kortet herunder. Herfra er der hhv. 1000 meter og 500 meter til festivalpladsen. Det er en smuk gåtur langs sundet, hvis du har mod på det. Og ellers kan du fra p-pladsen eller fra dit overnatningssted tage en taxa – for eksempel flere sammen. Ring 27272727 eller 70102122.

Du kan også benytte www.rejseplanen.dk til at finde transport fra dit overnatningssted – hvis du fx. bor på camping eller bed & breakfast i området.

Du kan sejle med veteran-sundfarten Helge fra Troense, Vindebyøre/Svendborgsund Camping og midtbyen direkte til festivalpladsen i Christiansminde. Se fartplan og køb billet på www.mshelge.dk


MAD OG DRIKKE PÅ PLADSEN
Der må ikke medbringes mad- og drikkevarer på festivalpladsen. Du kan købe mad fra et udbud af madvogne på pladsen. På pladsen finder du følgende:
• Festivalbaren – med fadøl, sodavand, vin, kaffe, shots mm.
• Specialølbaren – med et stort udvalg af spændende specialøl fra nær og fjern
• Vinbaren – med sommelier Peter fra Gourmet Wine og et flot vinudvalg.
• Ice Cold Drinks – en festlig vogn med slush ice-drinks med og uden alkohol
• En række foodtrucks.

PLADSENS INDRETNING
Vi sørger for mange siddepladser ved borde/bænke på festivalpladsen. Musikken foregår udendørs fra to scener. Vi opstiller et stort spisetelt med siddepladser, hvor du kan nyde maden fra de forskellige madvogne. Vi kan ikke garantere siddepladser til alle hele tiden, men der er mange siddepladser. Du må gerne tage din egen stol med.
Du er velkommen til at gå til og fra pladsen som du ønsker. Tag for eksempel en dukkert på badestranden lige ved siden af pladsen.
Festivalen er en udendørsfestival, så der er ikke overdækning udover ca 200 pladser i madteltet.

ADRESSER TIL GPS’en:
Festivalpladsen, Christiansmindevej 20, 5700 Svendborg (her kan du ikke parkere)

Parkering på havnen: Nordre Havnevej, 5700 Svendborg (flest p-pladser, flot gåtur langs vandet til festpladsen)

Parkering i skoven: Linkenkærsvej (sydligste ende af vejen), 5700 Svendborg (begrænset antal pladser)

Hotel Ærø, Brogade 1, 5700 Svendborg

Hotel Troense, Strandgade, 5700 Svendborg

Hotel Svendborg, Centrumpladsen 1, 5700 Svendborg

Hotel Garni, Toldbodvej 5, 5700 Svendborg

Danhostel Svendborg, Vestergade 45, 5700 Svendborg

LEDSAGERORDNING
Der gives adgang til hjælpere/ledsagere på arbejde med officielt ledsagekort. Vælg billettypen.

HUNDE
• Hunde må ikke medbringes med undtagelse af førehunde.

Vi ses den 17.-19. august 2023