overnatning

Vores hotelpakker er nu udsolgt. Vi tilbyder ophold i vores tipi-hotel, der ligger bare 500 meter fra festivalpladsen. Se mere nedenfor.
Byens hoteller melder også udsolgt. Du kan tjekke områdets øvrige overnatningsmuligheder her

 

LUKSUS-TIPI FOR 4
 

Nu kan er vi klar med et helt unikt og bekvemt overnatningstilbud. Bare 500 meter fra festivalpladsen, indretter vi en hyggelig tipi-camp. Her får du en færdigopstillet luksustipi i lækker bomuldskvalitet, der er indrettet med fire ægte boksmadrasser, sommerdyner, hovedpuder og sengetøj – lige klar til at springe i dynerne. I tipien er også fire stole, et bord og batteri-belysning.

Prisen er kun 3499 kr for tre dages overnatning for fire personer.
Bestil her

Tipien er klar til indflytning torsdag den 17. august klokken 12.00 og I har tipien helt til søndag klokken 12.00. Der er plads til fire overnattende i tipien. Prisen indeholder leje af tipi, senge, sengetøj og møbler samt adgang til toilet og bad på tipi-pladsen. Der er ikke festivalbilletter med i prisen, de skal købes særskilt. Der udstedes én billet pr tipi, som skal fremvises ved indtjekning på tipi-pladsen på Øksenbjergvej 49, 5700 Svendborg. Fra tipi-pladsen er der ca 500 meters gang til festivalpladsen. Der arrangeres ikke transport.

AUTOCAMPER-PLADS TÆT VED FESTIVALEN
Vi tilbyder en autocamper-plads bare 500 meter fra festivalpladsen. Her er der adgang til toilet og bad. Pladsen består af en boldbane i rolige omgivelser og har bemandet overvågning. Der er ikke adgang til strøm. Pladsen deles med tipierne.

Vælg billettype 16 herunder. Pladsen er klar til indflytning torsdag den 17. august klokken 12.00 og I kan blive indtil søndag klokken 12.00. Der er ikke festivalbilletter med i prisen, de skal købes særskilt. Der udstedes en billet pr camper, som skal fremvises ved indtjekning på camper-pladsen på Øksenbjergvej 49, 5700 Svendborg. Fra pladsen er der ca 500 meters gang til festivalpladsen. Der arrangeres ikke transport.

Vi ses den 17.-19. august 2023