Nyheder

TV2 kommer til Dansktopfestival - Vil du hjælpe dem?

Fredag den 18. august sender TV 2-programmet Go’ Aften Live fra Svendborgsund Dansktopfestival.
Programmet leder efter glade dansktopfans, der har lyst til at medvirke i programmet og fortælle om deres kærlighed til musikken. Uanset om din kærlighed til dansktoppen er ny eller går mange år tilbage.
Hvis du har lyst til at medvirke – eller er nysgerrig på, hvad det handler om – så send en mail til Louise Go’ Aften Live på lbj@nordiskfilmtv.com.
Har du forresten husket at sikre dig billet til Danmarks største dansktopfestival?

Klaus & Servants afslører torsdagens program!

Klaus & Servants afslører programmet for torsdagen på Svendborgsund Dansktopfestival 2023. Du kan sikre dig billet på www.dansktopfestival.dk – hvor du også finder programmet for festivalens øvrige dage.

Svendborgsund Dansktopfestival på tur med M/S Helge

Vores hyggelige festivalplads ligger lige på kanten af smukke Svendborgsund, og veteranfærgen Helge sejler i fast rutefart under hele festivalen og binder bymidten, Troense og Vindebyøres store gode campingplads sammen med festivalpladsen i Christiansminde.
Her på videoen sejler MS Helge netop forbi Christiansminde – nyd et øjeblik på sundet.

Portræt af Viceforsanger Peter Vesth

Vi møder visesanger og dansktop-stjerne Peter Vesth backstage i de spændende minutter op til en af hans festlige koncerter. Den muntre sanger fortæller om sit spændende liv, sit forhold til Svendborg – og løfter sløret for, om han stadig – trods de mange års erfaring – har sommerfugle i maven før sit show.