Køb billet

I pinsen fejrer vi endnu en gang dansktoppen til Danmarks største dansktopfestival – DANSKTOPFESTIVALEN I SVENDBORG!

Gennem tre dage hylder vi musikken, samværet, dansen og det høje humør! Denne gang på den unikke og historiske plads Olympen ved Svendborg, der i 1935 blev anlagt til Det Nordiske Landsstævne – Ollerup Olympiaden – med besøg af hans kongelige højhed Christian den 10. og kronprinsesse Ingrid.

Vi fester fra fredag eftermiddag, hele lørdagen og hele søndagen. Den hyggelige festplads er som en stor grøn amfiscene, og vi sørger for i hundredevis af siddepladser foran de to udendørsscener. På pladsen finder du både en lækker vinbar, en specialølbar, en kaffebar, den klassiske festivalbar og en stribe madtilbud. Hver morgen starter vi med morgenbrød og morgenbitter.

Vi sørger for alle de største dansktopkunstnere og oplevelser til både dansebenene og grinemusklerne.

Køb billet til én dag eller alle tre dage!

Vi tilbyder dagsbilletter til de enkelte dage, fredag, lørdag eller søndag – eller du kan købe en partoutbillet, der gælder alle tre dage.

Besøg vores billetsalg for at købe dine billetter. De tager kun et par minutter, og du kan betale med både kreditkort eller mobilepay.

Husk at læse om vores overnatningsformer her, før du går til billetsalget

Billetter via EAN-nummer eller faktura

Ønsker I at bestille billetter via faktura eller EAN-nummer, tillægges et håndteringsgebyr på 199 kr på den samlede ordre, uanset antal billetter. Billetterne bestilles pr mail til hej@dansktopfestival.dk med oplysninger om faktureringsadresse, mail-adresse, som billetterne skal fremsendes til, evt. EAN-nummer samt antal ønskede billetter og billettyper.

Vi ses den 17.-19. maj 2024